Осасуна и Реал с нулево реми под снега
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Реал пропусна да оглави класирането в Ла Лига

Двубоят между Осасуна и Реал Мадрид, който беше пред отлагане заради влошената зимна обстановка в Испания, завърши при нулево равенство. Организаторите позволиха срещата от 18-ия кръг в Ла Лига да се състои, въпреки че това се случи при температура от около 0 градуса и лек снеговалеж.

И двата тима имаха възможности да се разпишат, но това така и не се случи. Така Кралският клуб остана на второто място в класирането с актив от 37 точки, докато Осасуна е все така в зоната на изпадащите с 15 пункта.

И двата тима търсеха възможности да отбележат попадения, но заснежения на места терен не позволяваше кой знае колко голови положения.

Карим Бензема прати топката в мрежата на домакините в 61-ата минута, но гол нямаше, тъй като френският таран беше в положение на засада. Десет минути по-късно Осасуна пропусна чудесна възможност да открие резултата, след като Калери от точката на дузпата прати топката високо над вратата.

В 89-ата минута топката отново навести мрежата на домакините, но отново гол нямаше заради засада.

Осасуна: Ерера, Видал, Круз, Гарсия, Ойер, Торес, Рубен Гарсия (77-Джони), Калери (78-Будимир), Иниго Перес, Аридане, Монкайола

Реал Мадрид: Куртоа, Рамос, Варан, Азар (75-Мариано Диас), Кроос, Бензема, Модрич (75-Иско), Асенсио (66-Валверде), Каземиро, Лукас Васкес, Менди