Осасуна приземи летящия Барселона с 4:2
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Първо поражение за каталунците този сезон в Ла Лига

Осасуна постигна впечатляваща победа с 4:2 над Барселона в зрелищен мач от Ла Лига. Срещата започна динамично, като в 13-ата минута Феран Торес бе близо до гол за Барселона след отличен пас от Педри, но вратарят на Осасуна, Серхио Ерера, спаси опасността.

Само пет минути по-късно Осасуна откри резултата. Брайън Сарагоса изпълни перфектен прехвърлящ пас към Анте Будимир, който с точен удар с глава прати топката в мрежата на Иняки Пеня, правейки 1:0. В 28-ата минута Сарагоса удвои преднината на Осасуна, като избегна засадата и с хладнокръвен удар покрай вратаря на Барселона покачи на 2:0.

Барселона отговори в 53-ата минута, когато Осасуна загуби топката и Пау Делгадо се възползва от грешката на Ерера, който беше напуснал рамката на вратата, за да намали на 2:1.

В 71-ата минута Осасуна получи дузпа, след като Серхи Домингес повали съперник в наказателното поле. Будимир реализира дузпата, правейки резултата 3:1.

Абел Бретонес добави четвърти гол за Осасуна в 85-ата минута със страхотен удар от дистанция, който се отби в гредата и влезе в мрежата. Малко преди края на мача, Феран Торес подаде към Ламин Ямал, който с феноменален удар оформи крайния резултат 4:2.