Осимен няма нищо против да преподпише с Наполи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Осимен направи най-добрия сезон в кариерата си през изминалата кампания като записа 39 двубоя във всички турнири за южноиталианския си отбор и наниза 31 попадения.

Острието на италианските шампиони Наполи е дал зелена светлина относно продължаването на контракта си, предава “Sky Spоrts Italla”. Според авторитетното издание двете страни все още не се постигнали съгласие по отношение на размера на обещетението на новия договор.

“Партенопейците” предлагат сумата да бъде поставена от 200 милиона евро, каквото е и желанието на Лурелио Де Лаурентис. Представителите на Осимен пък желаят сумата да бъде фиксирана на около 140-150 милиона, нещо което би направило бъдеща продажба на играча много по-лесна.

Наставникът на Наполи Руди Гарсия се изказа публично по въпроса с нападателя. Гарсия желае голмайстира на тима му да остане в клуба и е оптимист. Осимен направи най-добрия сезон в кариерата си през изминалата кампания като записа 39 двубоя във всички турнири за южноиталианския си отбор и наниза 31 попадения.

Именно изявите му през сезон 2022/23 провокираха огромен интерес към него от страна на топ европейски клубове.