Основни фигури ще дискутират бъдещето на Левски на среща
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ще бъде коментирано финансовото положение на столичани, а също така ще бъде обърнато внимание и на интереса от страна на "Юнайтед груп".

Среща за бъдещето на Левски, на която ще бъдат дискутирани плановете за развитие на клуба оттук нататък, ще има във вторник, като тя ще се състои в столичен хотел.

Участие в нея ще вземат мажоритарният собственик Наско Сираков, изпълнителният директор Иво Ивков, председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров, босът на “Palms Bet” Мило Борисов, представителят на сдружението “Левски на левскарите” Димитър Костадинов, както и водещи фигури от фенските фракции на “сините”, съобщава “Тема Спорт”.

Основното нещо, за което ще се говори, ще бъде финансовото положение на Левски и задълженията към НАП.

Както е известно, преди време изпълнителният директор на столичния клуб Иво Ивков сподели, че до края на 2022-ра година трябва да бъдат преведени на Националната агенция по приходите поне 2 милиона лева.

На срещата във вторник ще бъде коментиран и интересът от чуждестранната компания “Юнайтед груп”, която има за цел да придобие мажоритарния пакет акции на Левски.

Информациите сочат, че при евентуална смяна на собствеността дълговете на “сините” ще бъдат погасени от новите шефове, като ще започне и строителство за довършването на стадион “Георги Аспарухов”, но развръзка по този въпрос трябва да има до Нова година.