Още един важен играч на Левски аут за мача със Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Халфът Симеон Славчев няма да вземе участие за Левски във важния мач срещу Славия като срещата е утре от 18:00 часа на стадион “Георги Аспарухов”. Преди третото издание на най-старото столично дерби за сезона, “сините” са втори в класирането в efbet Лига с 53 точки, а “белите” са пети с 49. 

Левски може да гарантира мястото си в тройката, ако спечели предстоящия двубой. Но тимът от “Герена” ще бъде без доста основни футболисти, като Нашименто, Хали Тиам и Милан Миятович вече напуснаха клуба, а Янис Каргас е наказан.

Поредният отсъстващ ще бъде Симеон Славчев, който лекува контузия в бедрото. Тя му попречи да играе и при гостуването на “Берое”. Отсъствието на халфа е лоша новина за треньора Георги Тодоров, тъй като националът на България е един от малкото опитни играчи в средата на терена за Левски. Така срещу Славия в събота със сигурност титуляр ще бъде Илия Юруков. Негов партньор се очертава да бъде Франко Мазурек, който също може би ще напусне отбора след края на сезона. Причината е, че Мартин Райнов отново ще играе в центъра на защитата, за да замества наказания Каргас.