От Арда опровергаха слуховете за раздяла с Петков и Тунчев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ръководството на ПФК Арда категорично опровергава слуховете, според които спортният директор Ивайло Петков и старши треньорът Александър Тунчев ще бъдат освободени."

Ръководството на Арда (Кърджали) опроверга информациите за раздяла със спортно-техническия щаб на отбора в лицето на старши треньора Александър Тунчев и спортния директор Ивайло Петков.

Позиция на ПФК Арда:

“Ръководството на ПФК Арда категорично опровергава слуховете, според които спортният директор Ивайло Петков и старши треньорът Александър Тунчев ще бъдат освободени. Ние, като ръководство заставаме плътно зад тях и ги подкрепяме във всеки един момент. Разчитаме на двамата, които се справят с поставените задачи и цели. Напълно сме наясно от къде идват тези атаки, но на нашите „доброжелатели“ ще им кажем, че нещата им няма да се получат. Отборът върви в правилна посока, направихме трансфери на футболисти извън България, привлякохме нови на тяхно място и успехите тепърва предстоят. Ивайло Петков има пълен картбланш относно трансферите, както и Александър Тунчев при избора на титулярен състав. Надяваме се, че по този начин ще внесем необходимото спокойство сред Вас и заедно ще се радваме на предстоящите успехи на Арда”.