От Арис пращат свой човек да наблюдава звезда на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Изявите на Филип Кръстев ще бъдат следени под лупа в двубоя срещу ЦСКА 1948.

От Арис Солун ще изпратят свой човек на сблъсъка между ЦСКА 1948 и Левски, който е в неделя от 20:00 часа и ще се състои в Бистрица.

Новината беше потвърдена и от сайта “hellas.postsen.com”, където написаха, че представител на гръцкия гранд е пътувал до София, за да гледа на живо представянето на полузащитника, а сега ще дойде и на срещата с “червените”.

В южната ни съседка са проучили, че Кръстев може да играе на всички позиции в средата на терена и прави отличен сезон за Левски, като има на сметката си 7 попадения и 5 асистенции в 34 двубоя.

Като се позовава на гръцката “Gazzeta”, сайтът пише, че от стадион “Георги Аспарухов” са се опитали да удължат наема на родния национал, но той е отказал, тъй като смята, че столичният гранд е сбъркал, позволявайки на старши треньора Станимир Стоилов да се оттегли от отбора.

Филип Кръстев, който е сред най-постоянните играчи за Левски, е на мнение, че именно Мъри е с основен принос за неговото развитие и израстване.

Футболистът на “сините” има договор с Ломел до средата на 2025-та година, а желанието на Арис е да го вземе като преотстъпен за една година с опция за цялостно закупуване.