От Барселона: Нямаме договорка с Вайналдум
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бъдещето на нидерландския халф Жоржиньо Вайналдум продължава да бъде неясно

От Барселона са отрекли пред медиите в Испания, че имат предварителна договорка с халфа на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум. 30-годишният национал на Нидерландия ще стане свободен агент след края на сезона и може да избира в кой отбор да продължи кариерата си. Наскоро се появи информация, че интерес към него има и от страна на ПСЖ.

Според медиите, все пак Вайналдум ще подсили Барса, тъй като това е неговото решение. На “Камп Ноу” той ще се събере с бившия си треньор в националния на Нидерландия Роналд Куман.

Настоящият клуб на нидерландеца Ливърпул не постига споразумение с футболиста, чието желание е да получи дългогодишен договор, а английският шампион няма такива намерения. В Барселона явно са готови да предложат на Вайналдум договор за повече от два сезона, каквото е и желанието на полузащитника.

Mundo Deportivo излиза с информация, че близък източник до отбора е потвърдил, че няма истина в тези спекулации. Все пак се твърди, че Роналд Куман не е отписал своя сънародник за новия сезон.

Вайналдум е един от най-постоянните играчи за Ливърпул през тази кампания, след като има 29 изиграни мача във Висшата лига. Той обаче няма да остане на ‘Анфийлд’ през новия сезон.