От Betano са на мнение, че Черно море ще победи ФК Крумовград
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ще успее ли Черно море да продължи положителната си серия или Крумовград ще вземе скалпела на още един от тимовете в елита?!

Съставите на ФК Крумовград и Черно море ще открият третия кръг на efbet Лига. Интересната битка на стадиона в Коматево е поверена на Валентин Железов.

Варненци спечелиха четири точки в изиграните си две срещи, като с Арда си спретнаха голово реми 3:3, а миналата седмица надделяха над Хебър с минималното 1:0.

От друга страна правещият исторически дебют в елита на родния футбол ФК Крумовград сътвори първата изненада за кампанията, като разби с 3:1 шампиона Лудогорец в Коматево. При тежкото гостуване на ЦСКА-София въпреки поражението с 0:1, то показаха добра и достойна игра.

Можем да подчертаем интересно съравнование между централните нападатели на “моряците” и крумовградчани. Атанас Илиев за гостите е в невероятна форма, като реализира и в двата мача на тима си. Александър Колев, който акостира в Крумовград от отбора на ЦСКА 1948, също може да се похвали със силен старт на сезона. Той вкара на Лудогорец, но и срещу ЦСКА-София направи добро представяне.

За срещата днес от Betano прогнозират коефициент за домакински успех от 4.15, а за победа на Черно море – 1.95. Ставката за равенство на стадиона в Коматево е 3.15