Добави коментар
Ръководните фактори в клуба не са доволни от това, че домакинските срещи на отбора ще бъдат в петъчен ден.

От управата на Ботев Пловдив излязоха с официална декларация относно програмата на „жълто-черните“ за следващите няколко кръга от Първа лига.

В писмото „канарчетата“ изразяват несъгласието си от датите и началните часове, в които ще се провеждат техните мачове и съобщават, че търпят финансови загуби при срещи, които се провеждат в петък.

Ето какво написаха от Ботев Пловдив на своята официална страница във „Фейсбук“:

„Днес ФК Ботев изпрати официално писмо към БФС във връзка с публикуваната вчера програма на предстоящите мачове от шампионата.

За пореден път домакинските срещи на клуба се определят за петъчен ден, което има ред негативни последици за ФК Ботев – намаляване на посещаемостта, спад на зрителския рейтинг и, съответно, на спонсорските доходи и средствата от продажби.

Отчитайки липсата на каквито и да било прозрачни правила и процедури в съставянето на графика в БФС, искрено се надяваме,че лимитът на домакинските срещи в петъчни дни е изчерпан и следващите мачове ще се провеждат в удобно за феновете на клуба време. В тази връзка, бихме искали ясно да заявим своята позиция: независимо от външните обстоятелства, ФК Ботев винаги поставя на първо място грижата за своите фенове, които са истински дванайсти играч на мачовете в Коматево и подкрепят отбора, независимо от външните обстоятелства и резултати“.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 10 гласували