Добави коментар
"Кайседо ще бъде трансфериран в чужбина, като условията между двата клуба са финализирани", поясниха от столичния тим.

От ръководството на ЦСКА излязоха с официално съобщение на своята страница във „Фейсбук“ във връзка с бъдещето на централния нападател Жорди Кайседо.

Както е известно, сериозен интерес към еквадорски национал има от страна на мексиканския Тигрес, а преди това името на тарана се спрягаше още за Бешикташ и Фулъм.

От „Армията“ разкриха, че Кайседо ще бъде трансфериран в чужбина, след като е обявил, че няма намерение да играе повече за „червените“.

Ето какво написаха от ЦСКА на своята официална страница във „Фейсбук“:

„Информация за бъдещето на Жорди Кайседо

Ръководството на ЦСКА проведе среща с нападателя с цел изясняване на всички въпросителни около поведението му през последните седмици. Кайседо беше категоричен, че няма интерес да продължи кариерата си в ЦСКА. Футболистът настоя и да бъде трансфериран в конкретен клуб.

Предвид нежеланието на Кайседо да играе за ЦСКА, непрофесионалното му отношение и неуважение, демонстрирано към клуба и отбора, собствениците се съгласиха, че продажбата на еквадореца е най-добрата опция.

Последваха няколко тежки дни на преговори, в които водещото за всички в ЦСКА беше интересът на клуба да бъде запазен. В крайна сметка Кайседо ще бъде трансфериран в чужбина, като условията между двата клуба са финализирани, договорени са и личните условия на футболиста. Остава той да премине медицински тестове, след което трансферът ще може да бъде обявен официално.

В клуба се работи усилено по намирането на класен централен нападател.“

Добави коментар
Гласувай:
4.6/5 - 13 гласували