От какво се нуждаят отборите от Група А на Евро 2024
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
От какво се нуждае всяка държва в групата, за да се класиране напред.

Германия: Домакините на Европейското първенство вече си осигуриха продължаването към последните 16 след победи над Шотландия и Унгария. Те ще завършат на едно от първите 2 места в групата без значение от резултата на тяхната последна среща, но победа срещу Швейцария ще означава първо място.

Швейцария: Ако „Кръстоносците“ спечелят дори точка срещу домакините на Евро 2024, те ще си гарантират 2рата позиция в група А, като това място също ще им бъде сигурно, ако Шотландия не успее да спечели техния мач. Ако те загубят и Шотландия спечели, 2рото място ще бъде решено от голова разлика.

Шотландия: Те се нуждаят от задължителна победа, за да имат шанс да продължат напред в турнира като ще имат 4 точки, но предвид тяхната голова разлика, завършването на второ място с нерелистично. Загуба означава край на турнира за Шотландия.

Унгария: Въпреки че загубиха и двата си мача до момента на турнира, Унгария все още пази минимални надежди да се класира към елиминациите. Но това може да стане само ако завършат като един от най-добрите 3ти отбори и трябва да спечелят задължително, за да имат шанс за това.