От лагера на Кубрат: Джошуа не е завършен боксьор и има слабости

От лагера на Кубрат: Джошуа не е завършен боксьор и има слабости 1
1 0
Ивайло Гоцев с предупреждение към Антъни Джошуа

Мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев, е на мнение, че световният шампион на WBA, IBO, IBF, WBO Антъни Джошуа прави голяма грешка, като пренебрегва българския боксьор. Според Гоцев Ей Джей прекалено избързва, гледайки напред към обединителен мач срещу световния шампион на WBC Тайсън Фюри.

“Ние сме се фокусирали единствено върху срещата с Антъни Джошуа. Можете да го наречете грешка или незрялост да пренебрегнете съперника си. От 30 години съм в спорта и съм видял много неща да се объркват, когато си отпраил поглед прекалено напред. В света има само една битка за нас – Антъни Джошу срещу Пулев”, заяви Гоцев пред “Скай Спортс”.

“Ей Джей е страхотен боксьор, който удря много силно и е атлетичен, но също така има и слабости. Той не е завършен, а Пулев може да избегне неговите силни страни и да използва слабостите му. Джошуа ни показа във втория мач с Руис истинското си лице. Тогава той бягаше от един съперник, видимо прекалил с купоните. Но Кубрат е различен тип предизвикателство. Ей Джей трябва да направи доста промени спрямо предишния си мач, който бе срещу нисък и тежък съперник. В двубоя с Пулев, Джошуа ще има от другата страна ръстов и здрав боксьор, чиято игра в краката е сред най-силните му страни”, добави Гоцев.