От Левски разясниха ситуацията със Стоянович
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на "сините" е в домашна карантина до 1-ви май

Левски излезе с официална информация за състоянието на старши-треньора на отбора Славиша Стоянович. Тази сутрин се появиха информации, че той ще се завърне на смамейката на “сините” още за следващата среща от първенството. 

Ръководсвото съобщи, че карантинана на специалиста изтича тази събота, а след това му предстоят нови контролни прегледи.

“Във връзка с появилите се информации относно състоянието на старши треньора на Левски Славиша Стоянович, искаме да Ви уведомим, че г-н Стоянович е в задължителна 14-дневна карантина след изписването му от Военно-медицинска академия, която приключва на 1 май, събота. След това му предстои обстоен контролен преглед от медицинския екип, който се грижеше за него във Военно-медицинска академия. Въз основа на резултите от прегледа ще бъде преценено как да продължи възстановяването на г-н Стоянович. Всички в Левски изказваме своята благодарност и признателност на лекарския екип, грижещ се за здравето на Славиша Стоянович, и се надяваме да се възстанови бързо и да се завърне сред нас”, гласи съобщението от “Герена”.