От Острова: Обамеянг остава в Арсенал, Ман Сити се спира на Почетино
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Пресата на Острова излиза с доста интересни заглавия в днешния ден, сред които, че Манчестър Сити е набелязал Маурисио Почетино за евентуален заместник на Пеп Гуардиола. Новината е от The Sun. Изданието пише още, че Челси е на финалната права за привличането на Люис Дънк от Брайтън, изпреварвайки конкурента Тотнъм.

Daily Mail пише, че Лионел Меси е заявил на шефовете в Барселона, че има желание да напусне клуба това лято. Медията съобщава, че Тиаго Алкантара от Байерн вече си е намерил къща в Ливърпул, в която да се нанесе след като премине в шампиона на Англия.

Daily Mirror съобщава, че Челси ще вземе и Джон Стоунс, дори и да се подсили с Люис Дънк. Франк Лампард се нуждае поне от двама нови защитници, тъй като отборът на Челси има проблеми в отбрана.

Друга водеща новина в медията е за скандала между Бруно Фернандеш и Виктор Линдельоф, след като португалецът скочи на своя съотборник след попадението на Севиля за 2:1 в снощния 1/2-финал от Лига Европа.

The Daily Telegraph излиза с голяма новина, че Пиер Емерик-Обамеянг и Арсенал са се разбрали за нов договор. “Топчиите” ще вземат и защитника Габриел Магалес от Лил. Микел Артета ще иска по-силен Арсенал през новия сезон, като лондончани ще се борят за място в топ 4.