Отбори от Серия “А” и Бундеслигата следят Евандро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Към крилото на ЦСКА Евандро има сериозен интерес, след катогерманският Фрайбург и итали­анският Верона го следят. Това раз­криха от италиан­ската скаутска мрежа „Ню Скаут Център” чрез про­фила си в Туитър. Не се съобщава обаче дали Фрайбург и Верона ще отправят оферта за бра­зилеца още сега, но в същото време са направили под­робен анализ на качествата на офанзивния футболист на ЦСКА.

Евандро е екс­плозивен по ляво­то крило, има резки движение. Може да играе ус­пешно в схема 4-3-3. Той е среден на ръст, а физика­та му е възможно да бъде подобрена. През целия мач той се представя стабилно. По-силен е с десния крак, но си служи много доб­ре и с левия. Дви­жи се добре по те­рена и помага в защита. В ЦСКА все още не мо­гат да му намерят точното място на терена. Понякога играе и като централен нападател. През този сезон Евандро подобри значител­но статистиката си – отбеляза 11 гола и направи 2 асистенции, пишат от „Ню Скаут Цен­тър” в подробния си анализ за Евандро.

Според източни­ци на „Меридиан Мач“, в тима на ЦСКА не е присти­гала оферта или запитване за Еван­дро от страна на споменатите отбори. Наставникът на “червените” Стамен Белчев със сигурност ще иска да разчита на бразилеца през новия сезон и няма да е доволен от евентуална негова продажба.