Отборите от Саудитска Арабия отново напират за Лукаку
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Белгиецът още не е взел решение за бъдещето си

Централният нападател на Челси Ромелу Лукаку продължава да отлага момента, в който трябва да направи съдбоносното решение за това къде ще продължи кариерата си. Той не е желан нито от своя тим Челси, нито от Интер където прекара предишния сезон. В момента единствените тимове, които проявяват интерес към белгиеца са Ювентус и Ал Хилал.

Причината за положението на Лукаку е самият той и неговите необмислени действия. Белгиецът първо съсипа взаимоотношенията си с феновете на Челси, защото открито заяви, че иска да се върне в Интер, а когато това се случи той започна да преговаря с Ювентус, което вбеси и привържениците на “нерадзурите”. Точно заради това в момента Лукаку не може да си намери отбор.

Опциите в момента пред Ромелу Лукаку са две. Първата от тях е Ювентус, които обаче трябва да се разделят с Душан Влахович преди да привлекат втори звезден нападател. Проблемът в това е, че кандидатите за подписа на сърбина не са много повече от тези за Лукаку.

Ако трансферът на Лукаку в Юве се провали той най-вероятно ще се обърне към Саудитска Арабия. Там Ал Хилал се интересува от него и има голям шанс да го убеди, въпреки че белгиецът отхвърли доста категорично офертата на тима преди няколко седмици. Тогава обаче неговото положение бе коренно различно от сега.