Отлична новина: Допускат публика на България – Унгария
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

УЕФА оповести много добра новина преди двубоя на националния отбор на България срещу Унгария в баражите за Евро 2021 и мачовете на “трикольорите” от Лигата на нациите. Европейската централа позволява допускането на фенове на “Васил Левски’, като вече УЕФА имаше успех с подобно решение при присъствието на фенове на мача за Суперкупата на Европа между Байерн и Севиля в Будапеща.

Така Европейската централа позволява завръщането на привържениците на стадионите за мачовете под егидата на УЕФА, започвайки от мачовете на националните отбори следващата седмица. Стадионите ще могат да бъдат отворени на максимум 30% от капацитетите си, което означава, че на националния стадион “Васил Левски” може да има около 12 хиляди души.

Решителният бараж на България срещу Унгария е в четвъртък, 8-и октомври от 21:45ч., а след това “трикольорите” гостуват на Финландия на 11-ти октомври, а на 14-ти посрещат Уелс.

Последното решение за фенове по трибуните ще имат местните власти, които ще решават дали да пускат фенове според епидемичната обстановка в страната.