Отложиха сблъсъка между Пулев и Джошуа – има нова дата

Отложиха сблъсъка между Пулев и Джошуа – има нова дата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Очакваният с огромен интерес мач за световната титла по бокс в тежка категория между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев бе отложен. Сблъсъкът между Ей Джей, който е шампион в тежка категория, и претендента Пулев, няма се състои на 20 юни в Лондон заради пандемията от коронавируса.

Новината за отлагането на двубоя съобщи мениджърът на британеца Еди Хърн, цитиран от The Sun. Според Хърн, двубоят ще се проведе с месец по-късно – на 25 юли. Мястото на големия боксов спектакъл остава  непроменено – “Тотнъм Хотспър Стейдиъм” в Лондон.

„Единственото нещо, което планираме за юни е мач на 27-и в Нюкасъл. Двубоят на Антъни Джошуа с Пулев ще бъде преместен в края на юли“, коментира Хърн.

Промоутърът на Джошуа заяви, че няма начин двубоят между неговия клиент и Пулев да се проведе без публика. Към момента се разглеждат варианти за провеждането на други събития без публика, тъй като в момента излъчването “пей пър вю” ще се радва на голям интерес.

Кубрат Пулев също публикива в своя фейсбук профил относно отлагането на мача. Той заяви, че вярва във възможността двубоят да се проведе на новата дата.