Падт е наясно, че Аякс е фаворит срещу Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Разбира се, че имам надежди да играя в тези мачове", призна вратарят.

Стражът на Лудогорец – Серджио Падт, коментира предстоящия сблъсък срещу Аякс в плейоф за влизане в груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа.

“Всички в Разград са наясно колко голям отбор е Аякс. В последните години тимът се справяше чудесно в Шампионската лига и за Лудогорец е огромна чест да приеме този съперник. Същото беше усещането миналия сезон, когато играхме срещу Рома. Тогава спечелихме с 2:1 у дома и направихме хубав мач. Разбира се, че Аякс е фаворит и знаем, че трябва да надскочим себе си, за да спечелим нещо”, сподели Падт пред медии в родината си.

“Още следя нидерландския футбол. Ясно е, че сега се минава през труден период, но качеството е налице все още. Аякс има отличен треньор в щаба – Хедвигес Мадуро, с когото съм работил в Грьонинген. Още тогава беше ясно, че ще стане добър треньор”, продължи той.

“Разбира се, че имам надежди да играя в тези мачове. Ако треньорът прецени и аз съм на 100%, разбира се, че ще кажа “да”, за да се появя в игра”, обясни Падт.

“Хаха, разбира се, че няма да ви кажа какво съм говорил със старши треньора Ивайло Петев. Има няколко направления около Аякс, но те могат да бъдат и видени не само от мен”, завърши той.