Palms Bet дава леко предимство на Левски срещу Апоел Беер Шева
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жереми Петрис и Марин Петков са аут за мача, но Кристиян Димитров вероятно ще се завърне в стартовия състав

Момчетата на Николай Костов ще се изправят срещу Апоел (Беер Шева) в срещата-реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите на стадион “Георги Аспарухов”. Първият двубой в Израел завърши без вкарани голове.

Наставникът на “сините” Николай Костов коментира преди мача, че вярва в класата на тима. Той сподели, че Жереми Петрис и Марин Петков са аут от състава за днешната среща, но има и добра вест за всички свързани с Левски и тя е, че Кристиян Димитров ще е готов за игра.

Положението за Апоел (Беер Шева) изглежда по-добре от двубоя в Израел, тъй като по всяка вероятност в игра ще се завърне звездата на тима Рамиз Сафури. Под въпрос до последно ще бъде нападателят Кристофер Петерсон.

Трябва да отбележим, че стадион “Георги Аспарухов” отново ще бъде препълнен, а атмосферата може да направи разликата в полза на Левски. При класиране напред “сините” ще си гарантират сблъсък с германския гранд Айнтрахт (Франкфурт).

Palms Bet дава коефициент за победа на Левски от 2.37, срещу 3.14 за успех на гостите от Израел, като ставката за реми, която да изпрати мача в продължения е 3.33.