Palms Bet дава леко предимство на Торпедо-БелАЗ срещу Рух Брест
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Днес от 16:00 ч. Торпедо-БелАЗ приема Рух Брест в двубой от 6-ия кръг на беларуската Висша лига. На този мач може да залагате в Palms Bet онлайн като букмейкърът дава леко предимство на домакините, които са с 2.09 коефициент за успех в срещата, докато ставката за Рух Брест е 3.96.

Торпедо-БелАЗ загуби точки за втори път през този сезон миналия уикенд, тъй като напраиха равенство 0:0 срещу БАТЕ, но със сигурност няма от какво да се срамуват в този двубой. Торпедо остават на обещаваща 3-та позиция във временното класиране преди началото на кръга, като имат равен брой точки с лидера Витебск и знаят, че имат реалистичен шанс да завършат уикенда на върха на таблицата. Това, в което могат да бъдат още по-уверени, е способността им да вземат трите точки в неделя, когато излязат срещу току-що промотиралия се в елита Рух Брест. Букмейкърът Палмс Бет фаворизира домакините и очаква те да спечелят трите точки.

Ако сте нов играч в този сайт за спортни залагания, може да се възползвате от Palms Bet начален бонус за спорт и да имате повече средства за залагане на двубоя между Торпедо-БелАЗ и Рух.

Гостите със сигурност не са се справили зле досега през този сезон, особено като се има предвид, че самият клуб има едва 4-годишна история. Те дебютираха в елита през 2020 година и въпреки неопитността си на това ниво, са 10-и в класирането след пет изиграни кръга. Това до голяма степен се дължи на двете им победи срещу столичните отбори Динамо Минск и ФК Минск, но в другите си три срещи тимът направи равенство при визитата си на Славия и допусна минимални поражения срещу Енергетик-БГУ и БАТЕ Борисов.

Рух Брест със сигурност не е лесен за побеждаване отбор, но в неделя те са изправени срещу тим, който играе много добре у дома. Торпедо-БелАЗ са спечелили и двата си мача в лигата на стадион “Торпедо” този сезон, без да допуснат гол – лоша новина за гостите, тъй като те са намерили мрежата само два пъти досега в първите пет кръга.

Факти преди мача:

  • Торпедо-БелАЗ са спечелили пет от последните си седем двубоя у дома на нула, включително и двата през този сезон
  • Домакините се разписаха в изминалите си 12 срещи у дома във Висшата лига
  • Досега Рух Брест не успя да вкара в три от петте си мача в лигата
  • И двете поражения в лигата на Рух Брест през този сезон бяха с 0:1
  • Гостите не допуснаха гол в последните си два двубоя