Palms bet предвижда победа за Нидерландия срещу Гърция
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Лалетата" ще се стремят да запишат втора победа в европейските квалификации

Нидерландия се изправя срещу Гърция тази вечер в мач от квалификациите за Евро 2024. Срещата е от 21:45 ч. и “лалетата” ще се опитат да постигнат втора победа в квалификационната кампания. В секцията с palms bet онлайн залози за днес прави впечатление, че селекцията на Роналд Куман е големият фаворит за успеха. Дали обаче Нидерландия ще сложи край на лошата си серия с домакински успех над коравия гръцки отбор?

Нидерландия имаше доста трудни мачове през 2023 г., като в момента са четвърти в тяхната квалификационна група, докато се насочваме към мачовете за септември. Нидерландците бяха заети с финалите на Лигата на нациите през юни, докато се завърнаха от Световната купа с труден сблъсък срещу Франция в Париж. “Лалетата” загубиха като гост от вицешампиона на Световната купа, но сразиха Гибралтар с 3:0 дни по-късно. Само с два изиграни мача те изостават от Гърция с три точки, нещо, което ще се надяват да коригират в четвъртък вечер пред собствена публика.

Гостите се представиха добре в началото на кампанията и изглеждат най-вероятните съперници на Нидерландия и Франция в тази група. Те обаче отидоха в Париж и загубиха с 0:1 в последния си мач. Гърция ще се стреми с добра дефанзивна игра да вземе нещо от двубоя с “лалетата” в четвъртък вечер. Нидерландците обаче имат много силни атакуващи играчи и отбелязаха два гола срещу Хърватия и Италия в Лигата на нациите през лятото. Вероятно очакванията на Palms bet за домакинска победа ще се оправдаят, но все пак гръцкият тим не трябва да бъде напълно отписван.