Palms Bet смята, че Локо Сф ще стартира сезона с победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Локомотив (София) и Ботев (Враца) се изправят един срещу друг в първия кръг на новата кампания в efbet Лига. Двубоят в "Надежда" стартира в 18:30 часа.

Двубоят в “Надежда” между Локомотив (София) и Ботев (Враца) ще бъде първи и за двата тима от новото първенство в efbet Лига.  Срещата ще започне в 18:30 часа, а Георги Гинчев е определен за главен арбитър.

Столичните “железничари” ще излязат пределно амбицирани за предстоящата кампания, след като през изминалия сезон постигнаха рано-рано осигуряването на целта си да остават в елита на българския футбол. “Червено-черните” даже се състезаваха за разпределението на позициите от седмо до десето място и накрая приключиха на девета позиция. Лятото обаче бе трудно за домакините и те се разделиха с наставника си Станислав Генчев, който пое към Пловдив. Раздяла последва и с немалка част от футболистите си, като лошото е, че на тяхно място не се привлякоха много нови. Начело на тима застана и нов специалист, който е юноша и бивш футболист на тима – Стойчо Стоев. Треньорът се оплака на няколко пъти, че не разполага с достатъчно играчи, колкото би искал да има.

Гостите пък приключиха на 12-та позиция през сезон 22/23. Врачани се подвизаваха в изпадащата група, но си осигуриха оцеляването още в първите кръгове. Лятото бе успешно от трансферна гледна точка за тях, след като тимът осъществи няколко трансфера, а голяма част от талантите си сложиха подписа си върху договори с клуба. Най-силният и престижен трансфер на Ботев бе продажбата на един от бранителите си си – Меси Биатомусока, на мароканския първенец – ФАР Рабат.

Palms Bet предполага, че домакините ще постигнат успеха, а коефициентът за столичните “железничари” е 1.85 срещу 4.35 за победа на Ботев Враца. Ставката за реми на стадиона в квартал “Надежда” е 3.50.