google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Палмс Бет е най-големият спонсор на Левски в последните години

Хазартният оператор Palms Bet е сред най-разпознаваемите бетинг компании у нас. Не малка роля за популяризирането на бранда имат Palms bet спонсорства, с които букмейкърът подкрепя на спортни клубове в страната. Основните инвестиции на Palmsbet онлайн са насочени към футбола. Нека видим и на кой е спонсор хазартният оператор и какви партньорства е имал през годините.

Palms Bet и ПФК Левски

Най-значимото и най-голямо партньорство на Palms bet е с един от грандовете на футбола у нас – ПФК Левски София. Вече 4 години букмейкърът е основен финансов благодетел на “сините”. През юли 2020 г. доставчикът на онлайн залагания стана спонсор на тима на Левски, като подаде ръка на клуба в много труден момент. Ефбет удължи партньорството си с един от най-известните отбори у нас през зимата на ссъщата година. През лятото на 2021 г. Палмс бет и Левски направиха ново споразумение, като “сините” започнаха да получават още повече средства. На 9 юни 2022 година Palms bet сключи нов договор с Левски, с който обяви инвестиции в размер над 20 млн. лева в клуба. Бетинг компанията помогна на Левски да осъществи по-добри трансфери и да вдигне нивото си, като да може да се бори за трофеи. През 2022 г. клубът спечели и Купата на България с подкрепата на Палмс бет и добрата работа на треньора Станимир Стоилов. Букмейкърът продължава да си партнира успешно със столичния гранд и може би тепърва ще видим още по-големи успехи на “сините”.

Бил ли е Палмс бет партньор и на други футболни отбори?

През 2021 г. Palms Bet стана спонсор на Локомотив София. Букмейкърската компания помогна финансово на тима при завръщането му в Първа лига. Партньорството между двете страни обаче продължи по-малко от година, тъй като в началото на 2022-ра Локо София сключи контракт с друга букмейкърска компания. Palms Bet е подкрепял и отбора на Пирин Благоевград. Букмейкърът има удоволствието да подкрепя клубове с традиции, като в бъдеще ще видим дали ще си партнира и с други отбори, тъй като към днешна дата единственият актуален партньор на Палмс бет във футбола е Левски.

Други официални партньори на PalmsBet

В долната част на сайта на Palmsbet.com виждаме и другите официални партньори – волейболният клуб Левски и Българската федерация по художествена гимнастика. С подкрепата на букмейкъра, ВК Левски стана шампион на страната през 2024 г. Така за първи път от 15 години “синият” тим вдигна титлата във волейболното първенство у нас.

В момента това са официалните партньори на доставчика на онлайн залагания. Палмс Бет може да насочи внимание и към други спортове в България в бъдеще. Букмейкърът има за цел да бъде все по-разпознаваем бранд в спортните среди у нас и това може да стане с нови партньорства и успешни спонсорства.