google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Букмейкърът превел 377 000 лева за заплатите в клуба

Букмейкърът Palms Bet, който е генерален спонсор на Левски е превел преждевременно 377 хиляди лева, с които да бъдат изплатени заплатите на футболистите, треньорския щаб и на администрацията на клуба.

Ето какво написаха Сините:

“Групата компании Palms Bet за пореден път авансираха ПФК Левски като преведоха 377 хиляди лева по договорите си с клуба, с което осигуриха навременното плащане на заплатите на футболистите, треньорския щаб и на администрацията на клуба. Липсата на официални двубои и приходи от билети през последните два месеца са причина за недоброто финансово положение на клуба.

“Както и през месец декември 2022 г., когато генералният спонсор преведе авансово 330 хиляди лева, за да може клубът да осигури навреме заплатите преди коледните и новогодишните празници, така и сега клубът успя да покрие заплатите си благодарение на своевременната подкрепа на спонсора.

“С това Palms Bet отново доказва своята безрезервна подкрепа към ПФК Левски не само като спонсор, но и като истински приятел, на който може да се разчита винаги в трудни моменти.”