PalmsBet очаква Байер Леверкузен да се справи с Вердер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тази вечер ще се изиграе последният мач от 26-ия кръг на "Първа Бундеслига" като един срещу друг излизат отборите на Вердер Бремен и Байер Леверкузен на "Везерщадион" от 21:30 часа.

Тази вечер ще се изиграе последният мач от 26-ия кръг на “Първа Бундеслига” като един срещу друг излизат отборите на Вердер Бремен и Байер Леверкузен на “Везерщадион” от 21:30 часа. ПалмсБет букмейкър дава предимство на гостите от Леверкузен, които са в доста по-добра позиция в класирането и демонстрираха много силни изяви през 2020 година.

Вердер Бремен беше в ужасна форма преди паузата заради коронавируса, като те се намират в зоната на изпадащите. “Бременските музиканти” бяха ужасяващи у дома, спечелили само един от 11-те си мача на собствен терен през този сезон, като са допуснали 26 гола. Тимът на Флориан Кохфелт загуби с 2:0 у дома срещу Унион Берлин, 3:0 в Лайпциг и 2:0 у дома срещу Борусия Дортмунд. След това бяха елиминирани от Купата на Германия след поражение с 0:2 от Айнтрахт Франкфурт. Последният мач на Вердер Бремен беше равенство 2:2 срещу Херта Берлин. Те имаха аванс от 2 гола, но не успяха да спечелят. Вердер Бремен е допуснал 2 или повече гола в последните си осем мача във всички състезания. Те не успяха да отбележат в последните си пет домакински мача в Бундеслигата, така че перспективата не е добра.

Мениджърът на домакините Флориан Кохфелт е под огромен натиск в момента. Той има огромен списък с контузени играчи, но вратарят Жири Павленка трябва да се върне в състава. Защитникът Йомер Топрак, халфовете Филип Баргфреде и Кевин Мьовалд също се очаква да бъде готов за срещата.

Байер Леверкузен бяха в страхотна форма преди паузата от 2 месеца, като спечелиха девет от последните си 10 мача във всички състезания, за да останат в битката за трофея в три състезания. Байер спечели с 3:1 у дома срещу Унион Берлин, за да стигне до полуфиналите за Купата на Германия. Тимът на Питър Бош разби Айнтрахт Франкфурт с 4:0 у дома в Бундеслигата след отлични изяви на Кай Хаверц и Карим Белараби. Последният им мач беше успеха с 3:1 над шотландския  Рейнджърс в Лига Европа. Кай Хаверц отново вкара, а Чарлз Арангуиз направи 2:0. Крилото Леон Бейли влезе от скамейката и добави трети гол за Леверкузен, за да ги доближи д 1/4-финалите в турнира. В предстоящия мач гостите ще бъдат с всичко най-добро, след като Бендер, Амири и Фоланд имаха достатъчно време да се възстановят от контузии.

Вердер Бремен има предимство срещу Байер Леверкузен с 31 на 22 победи при 31 равенства в 84 срещи. Байер Леверкузен спечели с 6:2 в Бремен миналия сезон, преди да претърпи домакинско поражение с 1:3 от този съперник. Първият мач през този сезон завърши 2:2 в Леверкузен. Ако очаквате отново да видим голове в двете врати между тези два тима и имате наличен Palms Bet бонус, то може да го заложите на опцията двата тима да се разпишат.пал