Palms Bet очаква попадения в двете врати на Аталанта – ПСЖ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Един от водещите букмейкъри Palms Bet предлага топ коефициенти за първия 1/4-финален мач от Шампионска лига тази вечер между отборите на Аталанта и Пари Сен Жермен на “Ещадио да Луж” в Лисабон. Разглеждайки Palms Bet спортни залози, то ще установим, че е много вероятно да има попадения в двете врати на срещата. Предлаганият коефициент в спортния букмейкър за Гол/Гол е 1.53. Иначе ПСЖ е лек фаворит в мача, като коефициентът за успех в редовното време на парижани е 2.10. Ставката за ПСЖ да се класира пък е 1.48, докато за Аталанта – 2.51.

Нещата в турнира не започнаха добре за Аталанта, който бе победен в първите си три мача в състезанието, като загуби от Динамо Загреб, Манчестър Сити и Шахтьор Донецк. Италианският тим обаче направи невероятен фурор в следващите си мачове. Те останаха непобедени в следващите си три мача срещу същите опоненти, като направиха реми срещу Сити и вкараха общо пет гола на Шахтьор и Динамо, ставайки единственият друг отбор освен Нюкасъл Юнайтед, който се класира напред от групата си, след като загуби първите си три мача в състезанието. Невероятната им серия продължи и на 1/8-финалите, където разбиха Валенсия. Те вкараха общо 8 гола в двата мача и с общ резултат 8-4 се класираха напред. Една от звездите на тима Йосип Иличич отбеляза 5 от попаденията в двата мача с “прилепите”.

ПСЖ, от друга страна, нямаха проблеми в груповата фаза, регистрирайки пет победи и едно равенство. Те се класираха от групата с третия рекорд за най-многоотбелязани голове (17) и най-малко допуснати голове (2). Но след това тимът от френската столица имаше проблеми на 1/8-финалите. ПСЖ загуби първия мач на “Сигнал Идуна Парк” с 1:2, но доказа по-високата си класа и спечели реванша с 2:0 на “Парк де Пренс”, затвърждавайки мястото си в следващия кръг на Шампионска лига.

Новини около съставите

Наставникът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини има само една загриженост преди мача, като тя е свързана с голмайстора на Шампионската лига Йосип Иличич. Иличич не взе участие в последните двубои на отбора. Последните информации сочат, че словенецът се е върнал в родината си по неизвестни лични причини и е под въпрос за срещата с ПСЖ. Докато намеренията на Гасперини за неговата защита и полузащита са доста ясни, той непрекъснато прави промени в нападение. Очаква се колумбийският нападател Дуван Сапата да води атаката на тима, както той често го прави през този сезон, особено в отсъствието на Иличич. Алехандро Гомес ще заеме мястото отляво като атакуващ полузащитник-крило и ще получи свободна роля. Марио Пашалич ще има същата функция отдясно.

Вероятен състав на Аталанта (3-4-2-1): Голини; Толой, Паломино, Джимсити; Кастан, Де Рон, Фройлер, Госенс; Пашалич, Гомес; Сапата.

Пари Сен Жермен получи огромен тласък, след като Килиан Мбапе се завърна към тренировки, въпреки че беше аут в продължение на три седмици, след като контузи глезена си срещу Сен Етиен във финала на Купата на Франция. Въпреки това, те все още са без играчи като Марко Веррти и Левин Курзава, които са контузени, и Анхел Ди Мария, който е наказан.

Вероятен състав на ПСЖ (4-3-3): Навас; Келер, Кимпембе, Силва, Бернат; Гай, Маркиньос, Ерера; Сарабия, Икарди, Неймар.

Статистика преди срещата:

  • Това е първаият мач между Аталанта и Пари Сен Жермен в историята на двата клуба
  • ПСЖ отбеляза в Шампионската лига на УЕФА до момента 20 гола и е допуснал само 4 попадения
  • Йосип Иличич стана най-възрастният играч, вкарал хеттрик на чужд терен в Шампионската лига, когато го направи срещу Валенсия; той също стана единственият играч, който вкара четири гола далеч от дома
  • ПСЖ запази суха мрежа в шест от последните си осем мача в Шампионска лига. Единственият път, когато не го направиха, беше срещу Реал Мадрид и Борусия Дортмунд
  • Аталанта са вкарали поне три гола във всеки от последните си три мача в Шампионска лига (3-0, 4-1, 4-3)

Ако очаквате Аталанта отново да отбележи много попадения в мача, то коефициентът за Над 1.5 гола на италианския тим е доста добър. С наличните Palms Bet бонуси за спорт може да пробвате този залог, който е малко рисков, но в него има стойност.