google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Букмейкърът PalmsBet предлага на клиентите си залози за единственото първенство в Европа, което се провежда в момента – беларуското. В тиража на букмейкъра са добавени всички 8 мача от третия кръг на шампионата, който стартира в петък и ще завърши в неделя.

Първият мач от кръга в петък от 17:00 ч. ще предложи сблъсък между последните два отбора в класирането към момента – Белшина срещу Городея. Палмсбет спортнни залози дава леко предимство на домакините, които са с коефициент 2.40 за краен успех, докато ставката за Городея е 2.94. Белшина допусна поражение с 0:1 от Торпедо БелАЗ в миналия кръг като гост, а преди това отстъпи с 1:3 на ФК Минск у дома. Съставът на Городея пък все още не е вкарал гол, като загуби от Витебск с 0;1 на старта на сезона, а във втория кръг бе надигран с 2:0 от Шахтьор Солигорск.

За залози на тази среща може да използвате Palmsbet бонус нов играч, ако се регистрирате преди началото на кръга.

Вторият мач в петък от беларуската Висша лига противопоставя Динамо Минск срещу Торпедо БелАЗ. Динамо Минск е още един отбор, който загуби и двата си мача от началото на сезона. В миналия кръг тимът допусна поражение в градското дерби с ФК Минск с 2:3. На старта на сезона пък Динамо загуби с 0:1 у дома от Рух Брест. В петък вечер “сините” ще преследват положителен резултат срещу Торпедо БелАЗ, който обаче е на 4-ото място във временното класиране с актив от 6 точки след 2 победи от началото на сезона срещу Шахтьор (1:0) и Белшина (1:0).

През уикенда предстоят още интересни мачове от беларуското първенство, като в събота БАТЕ Борисов ще се стреми да спечели първи точки през сезона в домакинството си на Рух Брест. БАТЕ допусна две поражения в откриващите си срещи като и в двата мача бе гост, така че тимът от Борисов се надява пред собствена публика да се върне на победния път.

Също в събота, шампионът Динамо Брест е домакин на Славия Мозир. Домакините са 5-ти в класирането с 4 точки, докато гостите от Мозир са на 10-ата позиция с 3 пункта. Динамо Брест е големият фаворит за победата с 1.36 коефициент и букмейкърите очакват втора поредна победа за шампионите. В миналия кръг те спечелиха трудно визитата си на ФК Слуцк с 1:0.

Кръгът в беларуската Висша лига ще завърши в неделя с 3 мача. Много интересен ще бъде двубоя от 14:00 ч. между Енергетик БГУ и ФК Минск. Двата отбора заемат първите две позиции с актив от 6 точки и това ще бъде дербито на върха в лигата. ПалмсБет дава леко предимство на гостите за успех в срещата.