google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците са наясно с причината за колебливите резултати в Бундеслигата

Юлиан Нагелсман не трябва да се чувства застрашен за треньорския си пост в Байерн на този етап. Шефовете на баварците подкрепят наставника, въпреки слабите резултати напоследък, пише  “Дъ Атлетик”.

Германският шампион не успя да запише победа в нито един от последните си 4 мача в Бундеслигата. В събота Байерн допусна първото си поражение в лигата за сезона – 0:1 при визитата на Аугсбург. Въпреки това, ръководството на баварците е единодушно, че колебливите резултатите се дължат на апатичното отношение на играчите, а не на тактическите умения на Нагелсман.

Изпълнителният директор на клуба Оливер Кан в прав текст заяви, че треньорска смяна не стои на дневен ред и ръководството има доверие у Нагелсман. В Шампионска лига, тимът на Байерн записа победи над Интер и Барселона, което е добре за позицията на Нагесламн.

“Четири поредни мача без победа не са това, което феновете са си представяли, както и всички ние. Създаваме много положения, но това не се отразява от резултатите. Имаме пълно доверие на Нагелсман и на отбора като цяло. След международната пауза ще продължим да атакуваме, което е присъщо на Байерн. Сезонът е едва в началото си и сме сигурни, че разполагаме с необходимия потенциал, за да постигнем високите си цели”, каза президенът на Байерн Херберт Хайнер.

Медиите в Германия пък вече спрягат Томас Тухел да замени Нагелсман. Опитният специалист наскоро беше уволнен от Челси.