Панайотов: Независимо от класирането, трябва да излезем мотивирани
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Надявам се на добро представяне и да се поздравим с трите точки. Надявам се вдругиден да диктуваме темпото – без значение дали сме по-напред в класирането, трябва да дадем всичко от себе си, за да спечелим трите точки“

Николай Панайотов, говори преди дербито с ЦСКА от деветия кръг на Първа лига. Двубоят е в неделя от 20:15 часа на стадион „Българска армия“.

„Върнаха се националните състезатели, разполагаме с почти всички футболисти, надявам се да се представим добре и да излезем победители. Фаворити в първенството трудно може да се каже кой е, най-важното е да покажем едно добро лице и игра и да сме хората, които се радваме повече. Аз разговарях с футболистите, играем си мач като мач, най-важното е да покажем нашето лице и да се поздравим с успех. Независимо от класирането, ние трябва да излезем мотивирани – разполагаме с изключително добри футболисти и този отбор заслужава да се надиграва и да побеждава“, заяви Панайотов.

Той потвърди, че новото попълнение Аерон Зинга и доскоро контузеният Евгений Сердюк не са готови за игра.

„Аз лично имам доста варианти в главата си. Радвам се, че имаме добри и равностойни футболисти, всеки играч е важен, независимо дали е титуляр или влиза от пейката. Да, щастливи сме, че Симеон преподписа с нас. Зинга е изостанал с подготовката, тепърва с него е направена индивидуална програма, ще натрупа малко минути и във втория отбор, като натрупа минути, ще бъде с нас. Сердюк започна постепенно да тренира, но има време до завръщането му на терена, тъй като прекара тежка контузия“, добави треньорът.

„Надявам се на добро представяне и да се поздравим с трите точки. Надявам се вдругиден да диктуваме темпото – без значение дали сме по-напред в класирането, трябва да дадем всичко от себе си, за да спечелим трите точки“, завърши Николай Панайотов.