Панайотов: Отборът на Берое се беше групирал добре
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Когато нямаш необходимите резултати, не може да става въпрос за подценяване", коментира младият специалист.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, даде мнението си за равенството 0:0 срещу Берое в двубой от 11-ия кръг на първенството, провел се в Стара Загора.

“Ситуациите им бяха повече и по-чисти. Имахме идея от самото начало да бъдем агресивни, но не очаквах при загуба на топката да не осъществяваме необходимата реакция, затова се получаваха и тези контраатаки”, заяви Панайотов.

“Отборът на Берое се беше групирал добре. И резултатите влияят, но ние се подготвяме за този мач. Бях сигурен, че нещата ще се случат. Не разбирам само как нямаме реакция при загуба на топката и оставяме такива пространства. Когато нямаш необходимите резултати, не може да става въпрос за подценяване. Имахме някои чисти възможности, но за съжаление, не можахме да реализираме”, анализира той.

“Когато се изнерви играта, винаги може да има искри, това са нормални неща от футбола. Най-важното е съблекалнята да е спокойна. Нямам яснота дали ще остана като постоянен наставник, продължавам да работя, докато имат нужда от мен. Просто трябва да победим Ботев Враца”, завърши наставникът на ЦСКА 1948.