Панайотов: Важно е постоянството, а с това ще дойдат резултатите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Всички са на разположение, с изключение на трайно контузените Джонатан и Евгений Сердюк."

Наставникът на ЦСКА 1948 говори на традиционната пресконференция преди срещата със Славия от 7-ия кръг в efbet Лига. Той коментира, че незавидните резултати на „белите“ не бива да дават спокойствие на отбора му. Според него ЦСКА 1948 има качествата да се бори за първите места в efbet Лига.

„Очакванията са ми като предишния мач, даже да се представим по-добре. Не бих казал, че ни дава спокойствия слабите резултатите на Славия. Никой отбор не е за подценяване. Славия играе пред собствена публика и на този стадион се играе трудно. Не мисля, че мачът ще е лек. Трябва да се организираме, за да спечелим“, коментира Панайотов.

„Всички са на разположение, с изключение на трайно контузените Джонатан и Евгений Сердюк. Почти всички играчи са на 100% и може да се разчита на тях. Към всеки един треньор на противниковия отбор имаме уважение. Хосе Мари Бакеро е легенда, но ние сме на тъчлинията и всеки подкрепя собствения си отбор, за да победи”, продължи наставникът на “червените”.

„Най-важното за отбора е да играе добре и да показва постоянство. С това ще дойдат добрите резултати. Цели има. Отборът има качества да се бори за първите места и ще направи всичко възможно да го направи”, каза още той.