Пардю: Това е финал и имаме възможност да покажем какво можем
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Срещу Левски искам да сторя това, което не успях срещу Ман Юнайтед", сподели Алън Пардю

Наставникът на ЦСКА Алън Пардю заяви, че неговите играчи имат възможност да покажат какво могат във финала срещу Левски в SESAME Купа на България в неделя. На съвместната пресконференция преди големия мач, английският мениджър заяви, че се надява да стори срещу Левски това, което не е успял в последния си финал като треньор срещу Манчестър Юнайтед.

„Смятам, че в края на сезона формата е от голямо значение. Нашият тим не е в най-добрата си форма. Левски влиза във финала в по-добра моментна форма. Това е финал, един двубой и ще ни даде страхотна възможност да покажем каквото можем“, заяви Пардю.

Той сподели, че в събота ще вземе решение кой змежду Густаво Бусато и Димитър Евтимов ще пази в двубоя Левски. Опитният споцелист само разкри, че има идеи в главата си за вратарския пост. Пардю се върна и към последния финал, в който е бил мениджър.

“Срещу Манчестър Юнайтед имах огромножелание да спечелим финала, но не можахме. Сега мога да вдигна нова купа. Благодаря на играчите, че стигнаха дотук. Ще строим всичко възможно за привържениците на ЦСКА и ако всичко мине наред, ще празнуваме с тях“.

„Трябва да сме мотивирани да задърим трофея при нас, а не да има допълнително напрежение. Това е най-голямото дерби на града. Има семейства, които са разделени. Изключително много страст ще има в този мач не само на трибуните, но и на терена. Важно е страстта да е контролирана и от феновете, и от 22-мата на игралното поле“, заяви бившият мениджър на Нюкасъл.

Пардю отказа да разкрие подробности за състава си за двубоя неделния мач: „Няма да издам нищо от моите планове за стартовите 11, колкото и да се опитвате. Кери беше най-влиятелният футболист през първата част от кампанията, но през втората част от сезона това се промени по различни нефутболни причини. Сега играе на много високо ниво. Голям професионалист е. Познавам го добре, защото говорим на един език.

Снимка: Startphoto.bg