google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако играем както в последния мач...," заяви песимичстично специалистът

Най-успешният български треньор на клубно ниво – Аспарух Никодимов, заяви, че ЦСКА София може да излолзва момента, за да победи Лудогорец с оглед на участието му в Лига Европа.

Но в същото време Паро е категоричен, че шансовете на Червените ще бъдат минимални ако покажат продукцията си от последния си мач.

“Ако не победим, ще си останем с мечтите за титлата и толкова,” коментира специалистът извел ЦСКА до 1/2-финалите в турнира Купата на европейските шампиони през 1982 година.

“В преките мачове, ако загубиш все едно изпускаш не три, а цели шест точки. Защото ще дръпнат повече в класирането. Сега е моментът да натиснеш газта и да успееш да победиш, защото те имат ангажименти в Европа.

“Мисля, че ще им се отрази това, че играят през три дни. Дълго време сме играли така в ЦСКА и знаем какво е. Откога го чакаме този момент. Но ако играят, както в последния мач, не е много сигурно дали изобщо ще вземем нещо.

“За мен това е нормално. Независимо от противника, срещу който се изправяш, трябва да си на ниво през цялото време. От първия съдийски сигнал до последната секунда. Срещу Лудогорец рецептата за победа е да играеш силно и безпогрешно.

“Трябва да се бориш и да си дисциплиниран тактически, за да покажеш най-доброто от себе си. Хората виждат кой се раздава и кой не. Тези футболисти трябва да се доказват. Трябва да покажат, че заслужават да са част от ЦСКА.

“Нямам нищо против високите възнаграждения, но трябва да си ги заслужиш с игра. Да се прикриваш на терена между другите и да взимаш хубави пари не е честно”.