Паро Никодимов призова за глоби след отпадането за Купата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гриша Ганчев да наложи глоба на футболистите, за да им светне наистина червената лампа и да разберат, че не може да играят толкова слабо", обяви той.

Легендата на ЦСКА – Аспарух Никодимов, бе критичен към играчите на Саша Илич след отпадането на столичния гранд от турнира за Sesame Купа на България.

Това се случи след поражение от Черно море на “Армията” с 1:2, а Паро призова за глоби и подкани за мобилизация в редиците на “червените” преди мачовете от първенството.

“Ядосах се и изгасих телевизора. Видях, че играят много слабо и знаех какво ще се случи. Поне хубавото е, че тази грешна стъпка бе в турнира за купата. Приоритет през този сезон е първенството, така че там трябва да си свършат работата. И задължително да си вземат поука от мача с Черно море, защото подобно представяне не бива да се допуска нито веднъж повече до края на сезона”, сподели Паро.

“Дори смятам, че Гриша Ганчев може да наложи и глоба на футболистите, за да им светне наистина червената лампа и да разберат, че не може да играят толкова слабо. Показали са в предишни мачове, че могат повече, и щом не го дават, значи не са се подготвили добре. Да им наложи една глоба, а оттам нататък те да си мислят дали ще се хвърлят здраво или няма. Защото играят ли както срещу Черно море, гаранция и срещу Славия няма да спечелят. “Белите” винаги са били неудобен съперник, особено в “Овча купел”. А после идва и Левски. Затова верижната реакция трябва да бъде спряна навреме и тази загуба да бъде обеца на ухото”, допълни Аспарух Никодимов пред “Тема Спорт”.