Добави коментар
"Не може да се добие реална представа в какво състояние е ЦСКА в момента", обясни той.

Легендата на ЦСКА – Аспарух Никодимов, коментира представянето на “червените” в контролите до момента по време на зимния лагер в Турция.

Той заяви, че е важно как столичният гранд ще стартира сезона в efbet Лига, който се подновява след броени дни.

“Футболистите сега правят интензивни тренировки и контролите не могат да бъдат показател за формата на отбора. Не може да се добие реална представа в какво състояние е ЦСКА. Едни играчи влизат по-бързо във форма, а други – по-бавно. Дали изобщо вървят равномерно нещата. Това е времето за подготовка, защото се съчетават контролите с по-тежки тренировки. Някои играчи могат и да се скатават малко, а други да са по-слаби физически и да са по-изморени. Като се изравнят горе-долу нещата, което ще е една седмица преди старта на полусезона, тогава може да се коментира. Тогава нещата влизат в своето русло. След като изиграят няколко мача, ще се види кой в каква форма е. Но това ще стане, след като се изиграят няколко официални срещи”, каза Никодимов пред “Мач Телеграф”.

“Само един нов е привлечен, но това означава, че останалите играчи трябва да се доказват, че заслужават да са в ЦСКА. Не може да има постоянно някакво текучество. Важно е как отборът ще стартира полусезона. Някои хора казват, че деня се познава от сутринта, но не е така винаги. До третия официален мач ще се разбере кой е в добра форма и кой не е. Вече трябва да се гони едно постоянство. Надявам се да е бил полезен този лагер в Турция. В контролите може някои играчи и да не са показали 100 процента от възможностите си. Те не са мерило нито за формата на играчите, нито за това дали са успели да надградят. Това го знам от опит. Трябва да си постоянно с тях, за да ги оцениш реално. Дано всеки да е в максимална форма и да зарадват феновете на отбора”, каза още легендата на “червените”.

Добави коментар
Гласувай:
3.6/5 - 18 гласували