Пауло Дибала внесе яснота около раздялата си с Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинецът бе категоричен, че няма да се радва, ако отбележи гол на "бианконерите", където игра през последните седем сезона.

Едно от новите звездни попълнения в лятната селекция на Рома – Пауло Дибала, сподели очакванията си през новия сезон с екипа на “джалоросите”.

Нападателят призна, че е твърде рано да се говори за шампионската титла и коментира раздялата си с Ювентус.

„Твърде рано е да се говори за Скудетото. Има голямо желание от страна на всички, миналата година Рома спечели много важен трофей в Лигата на конференциите и това дава оптимизъм, че този отбор е способен на нещо голямо. Отборът израсна много през последните години с играчите, които пристигнаха и заедно с треньора Моуриньо. Имаме цели, всеки обича да побеждава, мислим мач за мач и в края на сезона ще видим къде сме в класирането“, заяви Дибала на първата си пресконференция като играч на “вълците”.

„Прекарах страхотни години в Ювентус, нормално е да не се радвам, ако им вкарам с екипа на Рома. Защо не останах в Торино? Имахме споразумение за нов договор през миналия октомври, след това клубът ме помоли да изчакаме и през март ми съобщиха, че не съм част от плановете за бъдещето. Проблемът не беше финансов, просто клубът и треньорът така решиха“, обясни аржентинецът.

„Феновете на Рома са много темпераментни и винаги са близо до отбора. Нямам търпение да ги срещна“, каза още Пауло Дибала.