Пауло Фонсека има 21 дни да спаси поста си в Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според италианския журналист Антонио Витиело, треньорът е под сериозно напрежение

Началото на сезона за Милан е напрегнато, като феновете на отбора започват да губят доверие в способността на клуба да постигне успехи до края на кампанията. Според последните информации от Италия, пред клуба предстоят 21 критични дни за спасение на сезона, а за треньора на Милан – Пауло Фонсека – да спаси поста си на “Сан Сиро”.

През този период Милан трябва да се справи с няколко важни мача, както в Серия А, така и в Шампионската лига, които ще определят дали отборът ще остане в битката за Скудетото или ще изпадне в трудна ситуация.

В статия на Антонио Витиело за Milan News се подчертава, че ръководството е наясно с тежкото положение и възприема следващите три седмици като ключови за успеха на отбора. Старши треньорът на Милан, Пауло Фонсека има нелесна задача и трябва да реагира бързо и да постигне необходимите резултати, за да запази поста си. Ако отборът не успее да обърне нещата, Милан може да се изправи пред още по-сериозни последици и необходимостта да сменя не само треньора си преди да е изминал и половината шампионат, но и да инвестира през януарския треансферен прозорец, който по правило е по-труден за намиране на качествени футболисти.