Павел Колев: Играчите на Левски са разделени на 3 групички
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Изпълнителният директор на Левски – Павел Колев, смята, че футболистите в тима са разделени на 3 групички. Това заяви силният човек на “Герена” в днешната си пресконференция.

Павел Колев заяви, че в едната групичка са играчите, които са наясно със случващото се в клуба. Това най-вероятно са българските футболисти. Колев сподели, че другата групичка се състои от играчи, на които не им пука за клуба, а в третата – футболисти, съмняващи се в собствените си възможности.

Изпълнителният директор на “сините” очаква играчите да се представят по-добре в утрешния мач с Лудогорец от Купата на България.

“Надявам се играчите да покажат, че имат качества за Левски. Всеки футболист може да направи слаб мач, като най-хубавото във футбола е, че идва следващ двубой като в него може да демонстрираш, че имаш качества. Възможно е отново да загубим, но е важна реакцията на футболистите”, каза Павел Колев.

Изпълнителният директор на Левски смята, че Кали Тиам е футболист, на който му пука за Левски.

“Погледнете жълтия картон на Тиам – това не е професионална постъпка, но всеки може да изпусне нервите си. Той го направи защото го е яд, че губим.”

Утре от 19:00 ч. Левски се изправя срещу Лудогорец в последния 1/4-финален двубой от турнира за Купата на България на стадион “Георги Аспарухов”.