Павел Колев остава в Пловдив! Илко Пиргов заема важен пост на “Лаута”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Павел Колев ще продължи да изпълнява функциите на изпълнителен директор, Илко Пиргов ще бъде спортен директор на “Локомотив”, a Антон Иванов – административен директор.

Изненадващо спрямо информацията, че Павел Колев ще си тръгне от “Лаута” малко, след като прие да бъде изпълнителен директор, то Колев ще остане в Локомотив Пловдив. Новината бе съобщиха от клуба. „Смърфовете“ коментираха, че преди срещата с на Левски на “Лаута”, се проведе среща в клуба между собствениците Адам Сотков и Христо Крушарски, които са разговаряли с Колев и Илко Пиргов. Съобщено бе също, че се е постигнало съгласие за структурата в организационен план на Локо Пловдив.

Ето какво написаха от клуба:

„Уважаеми локомотивци,

В навечерието на мача от 4-ия кръг на Първа професионална лига срещу Левски бихме искали да ви информираме, че след проведените разговори в края на тази седмица между собствениците на Локомотив г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски с Павел Колев и Илко Пиргов бе постигнато съгласие за организационната структура на клуба. Павел Колев ще продължи да изпълнява функциите на изпълнителен директор, Илко Пиргов ще бъде спортен директор на “Локомотив”, a Антон Иванов – административен директор.

Колев и Пиргов заедно със старши-треньора Александър Томаш ще вземат стратегическите решения за развитието на клуба след финално одобрение от собствениците“.