Павел Колев ще продължи да работи в Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" не могат да намерят заместник на Колев

Павел Колев няма да напуска Левски, тъй като ще продължи да изпълнява функциите на изпълнителен директор поне още месец. За момента босът на “сините” Наско Сираков не може да намери заместник на Колев. Наскоро членът на Управителния съвет на 26-кратните шампиони на България – Ивайло Цветков-Нойзи призна, че „сините“ не са близо до назначаването на човек на мястото на Колев.

Колев поиска да напусне Левски в края на миналата година. Молбата му за напускане бе одобрена на първото съвместно заседание на Управителния и Надзорния съвет на клуба. Колев обаче не може да напусне клуба преди да бъде намерен негов заместник, който да бъде вписан в Търговския регистър.

В началото на годината Павел Колев започна работа в УЕФА. Той е и делегат на футболната централа, а във вторник съблюдава за провеждането на сблъсъка от ШЛ между Атлетико Мадрид и Челси. В момента повечето служители на УЕФА работят дистанционно заради пандемията от COVID-19, което позволява на Колев да изпълнява задълженията си и от София.