Павел Върба очаква тежък мач срещу Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Лудогорец Павел Върба даде интерю преди визитата на неговия тим на Левски в четвъртък. Чешкият специалист сподели очакванията си за предстоящия 1/4-финален двубой за Купата на България.

“Очакванията ми са за много труден мач. Левски е добър отбор и всяка година се бори за трофеите в България. Този сезон е същото. Очаквам от тях да играят здраво, а на стадиона ще има и доста фенове. Неуспешните им резултати в първенството не са добра новина за нашия отбор. Левски загуби точки в последните кръгове и ще иска на всяка цена да постигне успех в Купата на България. Те ще хвърлят всичко в двубоя срещу нас. Трябва да бъдем готови за тежък мач. Със сигурност мачът ще е много интересен”, заяви Павел Върба пред сайта на “орлите”.

Павел Върба говори и за двубоя срещу Интер на “Сан Сиро”.

“Представихме се добре в Милано срещу много силен отбор. След срещата с Интер в тима няма контузени футболисти. Всички играчи са на разположение. Надявам се всичко в тима да бъде наред и в следващите мачове. Очаквани и отложен двубой с Арда. За мен е добре, че футболистите имат голямо желание да играят и нямат търпение за двубоя срещу Левски в четвъртък”, сподели Павел Върба.