Павел Върба: Вярвам в моя отбор, ще продължим напред

Прочетена:1110
Павел Върба: Вярвам в моя отбор, ще продължим напред 1
0 0

В сряда отборът на Лудогорец започва участието си в Шампионска лига. “Орлите” гостуват на Будучност, а наставникът на шампионите Павел Върба даде интервю преди срещата. Чехът заяви, че вярва в отбора, като Лудогорец ще подходи с респект към Будучност. Наставникът на “орлите” сподели, Кешерю и Жоржиньо вече са на негово разположение за визитата в Черна гора.

“В последния домакински мач със Славия показахме, че кондиционно сме добре. Според мен двубоят с Будучност ще бъде и тактически. По специално е, че всичко се решава в един мач, ще търсим и голове. Будучност е доста по-атакуващ и според мен този мач ще бъде тактически. И двата отбора знаем, че след края на двубоя единият ще празнува и аз се надявам това да сме ние”, заяви Върба.

Павел Върба сподели, че бранителят Георги Терзиев е контузен и ще пропусне срещата. Аут за двубоя е и Вандерсон. Добрата новина е, че изкаралите коронавируса Кешеру и Жоржиньо вече са на линия и специалистът ще може да разчита на тях.

“За наше щастие карантината на Кешеру и Жоржиньо свърши и ще са на линия за срещата срещу Будучност. Признавам си, не съм много наясно каква е ситуацията с коронавируса в Черна гора. Ние сме везели абсолютно всякакви мерки за нашия тим – маски, дезинфектанти, с които да предпазим здравето на играчите. Футболистите няма да напускат хотела. Тук сме да свършим работа, да играем футбол и да спечелим мача”, каза още наставникът на разградчани.

“Може би знаете, че нашият опонент няма много изиграни двубои в последно време. Наблюдавахме последните им няколко официални мача, които са изиграли. Разбира се, вкъщи и стените помагат. Ще подходим с респект към Будучност. Очаквам да се получи здрав мач, който ще бъде решен от индивидуалните единоборства на терена. Вярвам в моя отбор, че ще победим и ще продължим напред”, сподели Павел Върба.

Сподели