Пеп Гуардиола отрече да е преговарял някога с Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Никога не сме преговаряли, но храната е чудесна в Италия. Наистина харесвам страната и често идвам тук на почивка“

Испанският треньор на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че никога не е преговарял с Ювентус, а Роберто Баджо е бил най-талантливият футболист, с когото е играл.

Гуардиола е в Италия и присъства на публично събитие в Кунео по-рано днес, наречено „Дискусии за таланта с Пеп Гуардиола“ и организирано от партньорска благотворителна фондация.

Пеп Гуарсиола отговори на редица запитвания от журналисти по време на събитието, на което присъстваха и над 3500 студенти, а един от въпросите бе за потенциален трансфер в Ювентус през 2019 година, когато Масимилиано Алери бе уволнен и дали би се върнал в Серия А като треньор.

„Никога не сме преговаряли, но храната е чудесна в Италия. Наистина харесвам страната и често идвам тук на почивка“, заяви испанецът.

Гуардиола предупреди днешните футболисти, че няма да постигнат развитие в социалните мрежи Инстаграм или Туитър.

„Мисля, че талантът е навсякъде. Не мисля, че в Италия няма таланти. Със сигурност Роберто Баджо е най-талантливият, с когото съм играл“, заяви още специалистът. Той бе съотборник с Баджо в тима на Бреша.

„Талантът се развива с тренировки и дори с правенето на грешки. Ако обичате да играете футбол, отидете и го направете“, добави Пеп Гуардиола.