Петър Хубчев с проблеми в състава за визитата на Черно море
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши-треньорът на Левски Петър Хубчев има проблеми в състава преди съботното гостуване на Черно море в мача от 22-рия кръг на efbet Лига. “Сините” ще бъдат без трима основни футболисти във Варна.

Халфът Филипе Нашименто е аут за гостуването на ‘Тича’, пише “Тема спорт”. Португалецът не взе участие в последната тренировка на “сините”. Халфът получи травма в дербито с ЦСКА миналата събота. В края на двубоя той извади рамото си след сблъсък с противников футболист. С помощта на физиотерапевта на “сините”, той сам намести ставата си на терена и продължи да играе, тъй като . Петър Хубчев вече бе извършил всичките си три смени. Португалският халф обаче изпитва болки и не тренира наравно със съотборниците си, така че надали ще вземе участие в мача срещу Черно море в събота.

Почти сигурно аут за двубоя с “моряците” е още един ключов играч на Левски – Мартин Райнов. Бившият футболист на Берое е със счупен нос. В началото на тази седмица Марто Райнов претърпя операция. На него ще му бъде направена специална маска, но надали ще го видим на терена на “Тича”.

Наказан за двубоя с Черно море пък е бранителят Нуно Рейш, който бе изгонен срещу ЦСКА. Добрата новина за Петър Хубчев е, че централният защитник Янис Каргас тренира на пълни обороти и може да се завърне в игра, след като пропусна мача с ЦСКА.