google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бавят се нещата с новите играчи, а това ме притеснява", заяви треньорът на Берое

Наставникът на Берое Петър Колев обяви, че няма никакви сътресения в Берое предвид информациите в последните седмици за спирането на издръжката от ТЕЦ 2. Старши-треньорът на заралии бе доволен от успеха над Локо Пловдив в днешния ден и обяви, че нещата с новите футболисти в тима се бавят и това не е добре за подготовката.

“Няма сътресения в клуба, нещата са спокойни и футболистите са спокойни. Липсват ни играчи на определени позиции. Направете си сметка колко нови играчи имаме. Това ни е втора проверка, искахме два отбора да играят по 45 минути, но не се получи и натоварихме някои футболисти повече”, започна Колев.

“Имам някои забележки, но като цяло съм доволен. Момчетата се стараха направиха някои хубави неща в атака. Не искам да се връщам на миналия сезон. Трябва да бъдем по-агресивни и да показваме характер. Това е основното, което желая да виждам”, заяви Петър Колев.

“Бавят се нещата с новите играчи, а това ме притеснява. Днес от едно момче съм доволен, игра със самочувствие и без притеснение. Джунейт Али също игра на неприлична позиция. Направи асистенция, игра добре, доволен съм от него. Лебон е може би най-класното ни крило”, допълни треньорът.

В заключение наставникът на Берое каза, че привлеченият от Ботев Враца – Даниел Генов, е дошъл контузен и се възстановява. Новият вратар Нордин Бакер пък може да се появи още в следващата контрола.