Петев: Допуснахме наивни два гола
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да се приспособим, да покажем на реванша друго лице и да отстраним Астана", категоричен е треньорът на "зелените".

Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, даде мнението си след поражението при гостуването на Астана в Казахстан с 1:2 в първа среща между двата тима от третия квалификационен кръг в Лига Европа.

„Успяхме да отбележим, мисля, че мачът бе двуостър. Справихме се с дългите топки и с пресата на Астана, който се възползва от това, че имаше много брак в нашите действия. Теренът също допринесе за непредизвиканите грешки, но това не е оправдание”, коментира Петев.

“Можеше да се да се отсъди дузпа в наша полза. Допуснахме наивни два гола. Трябва да се приспособим, да покажем на реванша друго лице и да отстраним Астана. Всеки един има определена задача и трябва да поеме отговорност за случващото се на терена“, обяви специалистът.

„До голяма степен ни се получи схемата на игра. Искахме да застанем огледално на Астана, но не показахме характер. Исках да бъдем малко по-сигурни в защита. Два мача са, основното за мен е да се надиграваме и да имаме човек във всяка зона“, посочи наставникът на “орлите”.

„Трябва да подобрим много неща и в защита, и в атака. Трябва да подобрим владението на топката и точността на подаванията, защото допускаме непредизвикани грешки“, завърши Ивайло Петев.