Петев: Критиките към мен са мотив да постигнем добри резултати
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се, че с резултатите ни ще им покажат, че са грешили”, заяви българинът, който беше избран за селекционер на Босна

Българският специалист Ивайло Петев, който стана селекционер на Босна и Херцеговина, заяви в първото си интервю след назначението, че с резултати ще докаже на критиците, че са грешили за него. Родният треньор не беше посрещнат радушно от голяма част от обществото в Босна, тъй като успя да се пребори за поста с местния любимец – Сергей Барбарес.

„Следвах всичко, което се пишеше и не разбирам тези хора, но тези критики са по-скоро моят мотив да постигнем добри резултати. Ще се опитам да успокоя всички, които смятат, че не трябва да бъда селекционер на Босна. Надявам се, че с резултатите ни ще им покажат, че са грешили”, заяви Петев.

„Най-важното е да създадем положителна атмосфера в тима. Ето защо ще посетя лично всеки един играч и ще разговарям открито с тях преди да се съберем официално, защото само така можем да се надаваме на успех. Не мога да приема резултатите, които тимът на Босна и Херцеговина е имал през миналата година. Невъзможно е отборът да не е постигнал никакви победи с тези играчи. Не е нормално Босна да записва такива резултати като миналата година. Ще трябва да направим анализ и да разберем какъв е бил проблемът, за да го отстраним навреме и да сме готови за първите мачове”, допълни новият селекционер на Босна.