Петев може да бъде уволнен при нов провал срещу Балкани
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
При отпадане от косовския тим е много вероятно да се стигне до освобождаването на специалиста.

Българският шампион Лудогорец загуби с 0:2 визитата си на Балкани в сблъсък от първия квалификационен кръг на Шампионската лига.

“Орлите” бяха надиграни на стадион “Фадил Вокри” в Прищина по всеки един показател, а в момента бъдещето на старши треньора Ивайло Петев начело на разградския клуб изглежда неясно.

Все пак има реванш, който ще се състои на “Хювефарма Арена”. Там надеждите са, че Лудогорец ще покаже друго лице и ще елиминира съперника си.

При провал на “зелените” на толкова ранен етап от похода към групите на ШЛ обаче Петев по всяка вероятност ще бъде освободен, твърди “Тема Спорт”.

Преди двубоя срещу Балкани на Лудогорец предстои мач от шампионата срещу Крумовград, с който се открива новият сезон в efbet Лига.

Евентуална победа над новака може да върне позагубената увереност на “орлите” и това да им помогне за срещата с шампиона на Косово.

Разградчани често уволняват наставници след слабо представяне в евротурнирите. По този начин трябваше да си стегнат багажа от Разград Валдас Дамбраускас и Павел Върба.